Riool ontstoppen Amstelveen

Een rioolontstopping in Amstelveen doen wij graag voor u!

Onze vakmannen ontstoppen het hele jaar door rioleringen van woningen en bedrijfspanden in Amstelveen. Heeft u ook onze hulp nodig bij het riool ontstoppen? Onze expert behandelt zowel binnen- als buitenrioleringen. Dit kan al snel: binnen 24 uur staat hij gegarandeerd voor uw deur! Wilt u eerst nog wat meer weten over onze diensten? Graag lichten wij ze hier toe.

Professionele rioolontstopping Amstelveen

Grote opdrachten of kleine opdrachten: onze vakman komt altijd goed voorbereid. Hij ontstopt uw riolering en reinigt de leidingen grondig. Zo kunt u weer voor lange tijd zorgeloos gebruik maken van uw sanitair. En waarmee ontstopt de expert uw riool?

1. Elektrische verenmachine
Met dit gereedschap wordt het vuil uit de leidingen gefreesd. Hierna zet de expert de kraan open en wordt het vuil weggespoeld. Door het frezen slijten de leidingen niet: de verenmachine wordt zo afgesteld dat deze de leidingen nog niet eens kan bekrassen.

2. Hogedrukslang
Met een hogedrukapparaat wordt het vuil door waterdruk uit uw riolering gespoten. Op de slang zit een speciale spuitkop. De expert brengt de slang in de leiding. Deze trekt zichzelf door de leiding dankzij de waterkracht. Het vuil wordt opgelost en spoelt meteen weg door het water.

3. Ontstoppingsveer
Soms gebruikt de rioolvakman ook een gewone ontstoppingsveer om het riool te ontstoppen. Dikke proppen toiletpapier of kluwen schoonmaakdoekjes kunnen dan uit een toilet worden verwijderd.

Voor grotere opdrachten kunnen spoel- en zuigwagens worden ingezet. Vaak betreft het een combiwagen, waarmee de vakman vetputten en afscheiders kan ledigen en schoonmaken. Als u benieuwd bent naar meer mogelijkheden, mag u ons nu al bellen. Onze expert beantwoordt graag al uw vragen.

Kosten riool ontstoppen Amstelveen

Een riool ontstoppen kan binnen een uur, maar er zijn ook opdrachten die meer tijd in beslag nemen. De expert kan bijvoorbeeld op een ernstiger rioolprobleem stuiten: misschien groeien er boomwortels door de leidingen of is uw riool aan het verzakken. Ook bij eenvoudigere ontstoppingen zijn er soms reparaties of reserveonderdelen nodig. Onze expert licht u altijd op tijd in over de kosten. Hij moet dan genoeg weten over het volgende:

  • Wat is de oorzaak van de de blokkade?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
  • Zijn er ook reparaties en reserveonderdelen nodig?
  • Is een uitgebreide inspectie wellicht noodzakelijk?
  • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
Bij grotere ingrepen, zoals herstel of renovatie van een riolering zal de expert eerst een plan van aanpak schrijven. Hierin licht hij de werkzaamheden toe en u krijgt een helder kostenoverzicht. Hoe groot of klein de opdracht ook is: onze vakman is altijd duidelijk en eerlijk over de prijs!

Snel een riolering ontstoppen? Amstelveense klanten bellen ons!

Een blokkade in uw riolering is altijd storend. Soms heeft het zelfs spoed, bijvoorbeeld wanneer uw toilet overstroomt of als er ook lekkages optreden. Als u ons belt, regelt u meteen een afspraak met onze riooldeskundige uit Amstelveen. Deze is ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar voor klussen!


Riool ontstopping Amstelveen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!