Wc ontstoppen Amstelveen

Een blokkade in uw wc levert niets dan ongemak op. Het hele gezin kan niet naar de wc en uw dagprogramma loopt in het honderd. Mogelijk lekt de wc zelfs en ruikt u een onaangename geur. Wilt u de wc ontstoppen? Dan raden we u aan om onze riooldeskundige in Amstelveen te bellen. Hij kan u op verschillende manieren helpen.

Professionele wc ontstopping: wat kunt u verwachten?

Uw wc is door een voorwerp of door afvalresten geblokkeerd geraakt. Soms moet de expert eerst de wc demonteren om bij de blokkade te geraken. Uiteraard zet hij, na de ingreep, de wc weer op zijn plek. In andere gevallen volstaat het om de wc te ontstoppen met een verenmachine of met een hogedrukslang: het is maar net hoe hardnekkig de verstopping is en hoe diep deze zit.

Dat u niet zelf uw wc hoeft te ontstoppen is al een hele last minder. Er bestaan namelijk genoeg doe-het-zelfmiddelen, maar de zekerheid dat het zelf ontstoppen ook gaat lukken heeft u niet. Door onze vakman geniet u van verschillende voordelen:

 • U bespaart geld op ontstoppingsmiddelen.
 • Terwijl de vakman aan het werk is, kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten.
 • Uw vakman komt uit Amstelveen of omstreken. Hij kan al snel bij u zijn!
 • Ook in het weekend en op feestdagen is de vakman beschikbaar.
 • De vakman past alleen milieuvriendelijke ontstoppingsmethodes toe.
 • Eventuele reparaties kunnen ook worden uitgevoerd.
 • Na de ingreep mag u de vakman altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Kosten wc ontstoppen Amstelveen

Als u ons belt voor een afspraak, kunt u al naar een prijsopgave voor een wc ontstopping vragen. Onthoud wel dat het altijd een prijs bij benadering betreft: de vakman kan immers nog op andere problemen stuiten als hij bij u aan de slag gaat. Voor de berekening van een definitieve prijs worden de volgende punten daarom in acht genomen:

 1. De ernst van de verstopping
 2. De oorzaak van de verstopping (in het ergste geval door een gebroken leiding of ander defect in uw riolering)
 3. De keuze van het gereedschap
 4. Het wel/niet uitvoeren van een inspectie (om mogelijke defecten op te sporen)
 5. Het wel/niet uitvoeren van reparaties
 6. Het aantal werkuren

Tips voor een goed werkende wc

Onze vakman biedt u ook graag adviezen om nieuwe verstoppingen in uw wc te voorkomen. Het is voor sommigen namelijk niet altijd even duidelijk wat er wel of niet door een wc mag worden gespoeld. Mogelijk bent u al alert op wat u door de wc spoelt. Heeft u daar nooit echt bij stilgestaan? Dan kunnen de volgende tips u van nut zijn.

 1. Olie, (frituur-)vet en jus kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken. Giet deze dan ook nooit in uw wc!
 2. Belangrijk is dat u ook nooit iets doorspoelt wat kan uitzetten en absorberen. Denk maar eens aan tampons of maandverband.
 3. Gebruik liever geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze kunnen de leidingen verzwakken, waardoor de kans op breuken en lekkages toeneemt.

Spoeddienst bij wc ontstopping nodig?

Onze vakman in Amstelveen springt dan meteen in de auto. U hoeft alleen maar ons nummer in te toetsen voor een afspraak. Uw wc ontstoppen is niet voldoende? Bel ons ook direct als u te maken krijgt met een lekkage. Onze specialist repareert namelijk ook gebroken leidingen!


Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!